Fri fragt ved køb over 500 kr,-

Bolig & fritid

Der er 13 varer.

Underkategorier

 • Dylon tekstil- stoffarve
  På tapet-farve.dk finder du et stort udvalg af Dylon tøjfarve til omfarvning eller opfriskning af dit tekstil. Dylon er holdbar tektilfarve i en serie stoffarve til maskinfarvning og en serie stoffarve til håndfarvning i et kar. Køb DYLON tekstilfarve på tapet-farve.dk og få de mange muligheder for forandring lige til døren. Stoffarven er egnet til opfriskning af Jeans, omfarvning af hånklæder, t-shirts, skjorter m.m og er du kreativ kan du også lave batik farvning med DYLON tøjfarve eller det moderne DIP DYE effekt. Er du i tvivl om hvilke stoffer, der kan farves med stoffarve eller andet på vores shop, er du velkommen til at kontakte vores veluddannede personale på 8614 1588, der altid står klar til at give dig den bedste rådgivning. Hos tapet-farve.dk går vi ind for genbrug, så derfor anbefaler vi også dig, at friske dit tøj op med DYLON stoffarve, så kan du bruge tøjet lidt længere.KØB dylon STOFFARVE på tapet-farve.dk i dag, vi har altid tilbud på dylon maskinfarve. Fast LAVPRIS 79,- for DYLON Maskinfarve på tapet-farve.dk. Fragt fra 45,-
 • Bad
  På tapet-farve.dk kan du sidde hjemme og bestille dit nye badeforhæng og vi sender det direkte til dig. Fragtfrit ved køb over 1000,- Vore leverandører på specialsyede badeforhæng bruger kun kvalitets stoffer med lang levetid. Stofferne er af polyester og microfiber, som er imprægnerede med et middel, som forhindrer jordslåethed og belægninger.   På tapet-farve.dk spænder sortimentet i badeforhæng vidt fra de vilde cirkler og farver til mere klassiske designs. Badeforhængene der er specialsyede leveres med rynkebånd eller kovser. Leveringstiden vil være ca 7 dage, da badeforhængene syes efter bestilling på vores danske systue. Dette gør også at vi kan tilbyde badeforhæng efter specialmål, kontakt os da venligst på 8614 1588 og vores faguddannede personale står klar til at hjælpe dig med bruseforhæng til dit badeværelse Tapet-farve.dk har desuden en serie bruseforhæng i standardmål, som passer til de fleste brusekabiner. Dette er forhæng i en god kvalitet, til dig der vil have et billigt badeforhæng. PAGUNETTE Wellness Bath er en serie af badeforhæng i 100% polyester, der findes i mange moderne mønstre og farver.  Nyt badeforhæng, så er det på tapet-farve.dk du skal kigge.
 • Puder
 • Tæpper/plaid
 • Duge
  Herunder finder du vores brede udvalg af testilduge samt voksduge. Køb din dug til køkken- stue- havebordet hos tapet-farve.dk.
 • Kunstner artikler
          
 • Greb/Knopper
  tapet-farve.dk har et bredt udvalg af greb, håndtag og knopper til skabe og skuffer. tapet-farve.dk har altid masser af greb, knopper på lager både i glas, porcelæn, metal og mange andre materialer. Har du et møbel: køkkenlåger, kommoder, skabe, skuffer og andre møbler, du ønsker at give deres helt eget personlige præg, så har vi greb og knopper til dette. Med nye knopper og greb får du frisket boligen op på en hurtig og billig måde.
 • CleanSmoker
  Det smarte lille lommeaskebæger CleanSmoker forhandles her på tapet-farve.dk Smart lille lommeaskebæger, der gør det nemt at komme af med cigaretskod. På tapet-farve.dk kan du købe CleanSmoker, der er nemt lige at have i lommen, når du er ude. Det er ideelt at have CleanSmoker med i lommen eller din golfbag, når du er på golfbanen, så har du altid et askebæger lige i nærheden. Rygere er jo et jaget folk og må efterhånden kun ryge udenfor, så der er CleanSmoker en smart opfindelse, lige til at have i lommen eller tasken, så du undgår at smide cigaretskod på gaden. Køb CleanSmoker lommeaskebæger på tapet-farve.dk