Fri fragt ved køb over 500 kr,-

Salgs- og leveringsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra tapet-farve.dk Webshop. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og tapet-farve.dk Webshop.

Dokumentation og vejledning

Dersom der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra tapet-farve.dk Webshop ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra vor side, er denne af vejledende art.

Leveringstidspunkt og transport

Levering af varer fra tapet-farve.dk Webshop anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med Post Danmark/GLS, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og tapet-farve.dk Webshop.

Dette betyder at varerne sendes indenfor 48 timer efter modtaget ordre. Levering på købers adresse i Danmark, vil derfor normalt ske indenfor 3 dage. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges.

Vi tager forbehold for udgåede varer og varer der er i restordre. Tapet-farve.dk kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser og evt. omkostninger grundet forsinkelser. Heller ikke i tilfælde af fejlleverede varer eller defekte varer.
 

Porto & Fragt

Køber du for mere end 500.- sender vi varen gratis.

Derunder er der følgende fragtpriser uanset  vægt:
Postdanmark uden omdeling 45,-
Postdanmark med omdeling 69,-
Postdanmark Erhverv 89,-
Grønland & Færøerne 194,-
 

Volumen - afhentning posthus 150,-

Volumen - med omdeling 170,-

 
Ved at intaste din adresse vil du automatisk få de fragtmuligheder frem, som du kan benytte dig af.
 

Tapet

Levering af tapet kan tage fra 8-14 dage
 

Spray og Lakstifter

Levering af spray og lakstifter 3-14 dage

 

Med Post Danmark leveres varen  dagen efter afsendelse. Varer, der leveres med fragtbil, leveres til første dør i stueetagen.

Du kan vælge at få varerne leveret hos Farver og Striber, Rådhusgade 87, 8300 Odder. Så giver vi dig besked om, hvornår varerne er klar til afhentning, og hvor længe de er til disposition i forretningen. Levering bestilt til afhentning ved Farver og Striber, Rådhusgade 94A, 8300 Odder, er gratis.

Om tonet maling

Hos tapet-farve.dk Webshop kan du bestille maling og træbeskyttelse, i netop den nuance du ønsker. Når vi modtager din bestilling, går vi straks i gang med at blande din farve. Det produkt du modtager, er fremstillet specielt til dig. Derfor kan vi ikke tage varen retur.

Er du i tvivl om du har valgt den rigtige farve, så bestil en farveprøve først. Du får 0,45 ltr. i din valgte farve. Du kan teste farven på din væg, før du bestiller en stor spand med flere liter.

Når du køber tonet maling, gør vi dig udtrykkeligt opmærksom på, at du ikke kan fortryde dit køb. Før du kan gennemføre et køb af tonet maling, skal du acceptere, at du ikke kan fortryde købet.

 

Afmålt selvklæbendefolie og voksdug

Hos tapet-farve.dk Webshop kan du bestille selvklæbendefolie og voksdug i afklippede mål. Når vi modtager din bestilling, går vi i gang med at afklippe varen. Det produkt du modtager, er fremstillet specielt til dig. Derfor kan vi ikke tage varen retur.

Når du køber selvklæbendefolie og voksdug, gør vi dig udtrykkeligt opmærksom på, at du ikke kan fortryde dit køb. Før du kan gennemføre et køb af selvklæbendefolie og voksdug skal du acceptere, at du ikke kan fortryde købet.
 

Om Wallpower Wonders fotostater

Hos tapet-farve.dk Webshop kan du bestille fotostater. Når vi modtager din bestilling, bestiller vi fotostaten ved leverandøren. Det produkt du modtager, er fremstillet specielt til dig. Derfor kan vi ikke tage varen retur.

Når du køber Wallpower wonders fotostater, gør vi dig udtrykkeligt opmærksom på, at du ikke kan fortryde dit køb. Før du kan gennemføre et køb af fotostaten, skal du acceptere, at du ikke kan fortryde købet.
 

Om Kabe indfarvet spartelmasse

Hos tapet-farve.dk Webshop kan du bestille KABE Copenhagen indfarvet spartelmasse. Når vi modtager din bestilling, går vi straks i gang med at blande din farve. Det produkt du modtager, er fremstillet specielt til dig. Derfor kan vi ikke tage varen retur.

Når du køber KABE Copenhagen, gør vi dig udtrykkeligt opmærksom på, at du ikke kan fortryde dit køb. Før du kan gennemføre et køb af KABE Copenhagen, skal du acceptere, at du ikke kan fortryde købet.

 

 

Risikoen for varerne

Risikoen for varer bestilt i vor webshop overgår til køber når fortrydelsesretten efter 14 dage fra modtagelsen er udløbet. Er varen blevet beskadiget eller forringet, efter at køberen har fået den i hænde, bevarer han sin fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra hans side.

Husk at gemme originalemballagen, da varen ved evt. reklamation eller skader skal returneres i original emballage.

Reklamation og fejlleverancer

Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra tapet-farve.dk Webshop, skal påberåbes inden 2 måneder efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til tapet-farve.dk Webshop. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, tapet-farve.dk Webshop har stillet dig i udsigt. Du kan som forbruger vælge om varen skal repareres eller byttes. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for tapet-farve.dk Webshop.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du fortrydelsesret.

Bemærk: Du kan ikke fortryde køb af tonet maling, emaljeskilte, selvklæbendefolie og voksdug, da dette er special fremstillet!

Tapet-farve.dk Webshop yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Du skal benytte denne fortrydelsesforumular. Fortryder du købet, skal tapet-farve.dk Webshop underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde, derefter har du 14 dage til at returnere varen i. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget, dette er også gældende for den emballage og infoskilte der er på varen. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til postvæsenet, eller ved at returnere varen på den angivne adresse.

Du kan kun benytte dig af din returret, hvis varen i væsentlig grad returneres i samme stand og antal, som da du modtog den. Fortrydelsesretten bortfalder derfor helt, hvis du har taget varen i brug, herunder hvis du åbner en spand med maling i, bruger en tapetrulle delvist, anvender pensler osv., eller hvis varen ikke returneres i original emballage. For tapet gælder det, at du kun kan returnere hele, ubrudte ruller.

Når du udnytter fortrydelsesretten, skal du selv betale for fragten, når du returnere varen. Varer returneret på efterkrav vil derfor blive afvist.

Du skal sende returvaren til følgende adresse:
 
Farver & Striber
Rådhusgade 94A
8300 Odder
Danmark
 

Oplysningspligt

Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt at tilgå kontrakten efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til: info@tapet-farve.dk
 

Pris og betaling

I tapet-farve.dk Webshoppen har du mulighed for at betale med Dankort samt internationale kreditkort. Alle priser i tapet-farve.dk Webshop - på web-adressen //www.tapet-farve.dk er inkl. moms, men ekskl. porto/fragt.
Gældende til Grønland og Færøerne: Betaling finder sted ud fra Post Danmark"Carry On"(Fly) gældende rater.

Afvisning af køb

Vi forbeholder os ret til at afvise at handle med dig, hvis du gentagne gange har returneret købte varer, eller vi af andre væsentlige grunde ikke mener, at vi kan sælge til dig.