Fri fragt ved køb over 1000 kr,-

KABE

Der er 80 varer.

KABE - KABE RAW

KABE er et dansk produceret indfarvet spartelprodukt, som giver de flotteste rustikke vægge.

Kabe er et japansk ord for de vægge, som traditionelt er blevet anvendt på japanske slotte, eksklusive tehuse og templer

KABE er en indfarvet spartelmasse, som er let at påføre og giver vægge, en mat overflade og rummet et råt look.

Når du køber KABE hos tapet-farve.dk bliver det leveret direkte på din adresse og vi sender fragtfrit ved køb over 1000,-

Kabe indfarvet spartelmasse påføres 2 gange på et glat underlag og efterbehandles 2 gange med den medfølgende topcoat.

Ovenstående fremgangsmåde gælder også den nyeste type KABE - KABE RAW.

KABE RAW har næsten samme bløde overflade som KABE men en grovere struktur. Med KABE Raw kan du derfor skabe et endnu mere råt look.

KABE RAW kan udføres af alle der vil. Det kan lige frem være en smule lettere at påføre KABE Raw end KABE, da den grove spartelmasse kan være nemmere at styre

I begge vore butikker har vi selvfølgelig alle de originale farveopstrøg, så du kan se farven inden bestilling. Kig ind så hjælper vi dig gerne, så du kommer godt i gang.

Se evt. videoen her, den hælper med nogle tips til påføringen

Du kan også bestille begge typer KABE direkte her.

Underkategorier

  • KABE
    Med KABE kan du selv skabe smukke, levende vægge, der tilføjer et personligt touch til et rum. KABE består af indfarvet spartel og en speciel overfladebehand-ling, der tilsammen giver væggen et unikt look. 
  • KABE RAW
    KABE Raw bygger på de samme filosofier som KABE og består af de samme grundelementer. Produktet har næsten samme bløde overflade som KABE men en grovere struktur. Med KABE Raw kan man derfor skabe et mere råt look.
  • KABE STONE PLUS
    KABE STONE+ ER MIDLERTIDIGT TAGET AF MARKEDET - på nuværende tidspunkt kan vi ikke sige, hvornår det kommer på markedet igen, men vi holder jer informeret. I stedet kan man benytte KABE Stone, dog ikke i vådrumzonen.  KABE Stone+ er en indfarvet spartel med en speciel overfladebehanding, der giver en lækker, levende overflade. KABE Stone+ er langt stærkere end både KABE og KABE Raw og kan derfor bruges på de fleste overflader. Produktet er særligt vel-egnet til gulve, møbler og vægge samt overflader i vådrumszone. KABE Stone+ er desuden ideelt til udførelse af køkkenborde samt vægge bag et komfur. Produktet tåler meget høj varme og kan rengøres med normale rengøringsmidler. KABE Stone+ er særdeles slidresistent og binder godt til stort set alle overflader. Produktet er særligt velegnet til flader, der kræver høj elasticitet. Her kan nævnes gips, cement, træ samt metaloverflader. KABE Stone+ er fleksibelt og tilpasser sig det underliggende materiales volatilitet.KABE Stone+ købes i sæt, som består af primer, indfarvet spartel og topcoat. Topcoaten fås i både mat og blank. 
  • KABE STONE

Varer sidevis

Varer sidevis