Fri fragt ved køb over 500 kr,-

Maling Indendørs

Der er 24 varer.

Jotun, har udviklet LADY serien, som består af de bedste kvalitets malinger på markedet. I LADY serien finder du maling til alt indendøre: vægge, lofter, gulve, paneler, døre, vinduer, møbler m.m. i både vandfortyndbare, oliebaserede, matte, silkematte, halvblanke og blanke kvaliteter. Vælger du LADY maling, så træffer du samtidigt et miljørigtigt valg, da Lady produkterne er mærket med EU-blomst samt svanemærket. I maling serien Lady findes også en række special produkter, der hedder Lady Sensitive. Denne indendørs maling serie er udviklet i samarbejde med det norske astma- og allergiforbund, til dig hvor indeklimaet er vigtigt, når du maler.Du kan have forskellige behov for maling til de enkelte rum, så det er vigtigt du undersøger, hvilket behov du ønsker malingen skal dække, inden du køber maling hos tapet-farve.dk. Er det vådrum du skal male, så er det en vådrumsmaling du skal bruge og i køkken og stue andre typer maling. Vi anbefaler altid, at du vælger maling af god kvalitet, da det jo oftest skal holde i flere år. Er du i tvivl om valget af maling til indendørs, så er vores faguddannede personale altid at træffe på 8614 1588. Et perfekt slutresultat får du med LADY og vores andre interiørprodukter, som du finder herunder! Maling indendørs er jo også maling til dekoration af vægge, møbler, døre m.m. til dette formål, finder du mange spændende malinger på tapet-farve.dk. Vi forhandler blandt andet tavlemalinger samt kalkmaling fra Schjerning. I LADY Serien er findes der en kalkmaling til vægge. Lady Minerals, som giver det mest unikke look til dine vægge. Klakmaling til dig, der ønsker et rustik skjoldet look. Lady Minerals forhandles selvfølgelig af tapet-farve.dk. De produkter samt mange flere finder du herunder:

Underkategorier

 • Vægmaling
  Herunder finder du produkter i flere kvaliteter til anvendelse på vægge. Hvad enten du kræver en ekstrem slidstærk og holdbar vægmaling eller er typen der ofte skifter farve og derfor ikke behøver en særlig holdbar overflade på din vægmalin, så kan vi dække alle behov indenfor vægmaling. Lady væg er en serie af de bedste vægmalinger på markedet. Har man først malet med Lady vægmaling fra Jotun, så er der ikke andre malinger der virker! - Det er vores kunders kommentar. Lady er utrolig holdbar vægmaling og har en fantastisk dækkeevne. Vægmalingerne fra Lady findes i flere glans-typer og også en vådrumsmaling. Er du til flotte helt kalkmatte vægge, der kan vaskes af og ikke smitter af, så bør du vælge Lady Pure Color. Kræver du derimod en ekstrem vaskbar og holdbar vægmaling, hvor nærmest alt kan vaskes af, så er det Lady Wonderwall der skal købes. Betyder indeklimaet meget for dig og har du astma eller allergi, så er Lady Sensitive produkterne udviklet i samarbejde med det norske astma- og allergiforbund, så ved brugen af Lady Sensitive vægmaling, får du den mindst mulige frigivelse af dampe og en maling der hurtigst muligt er" ude af rummet", så du hurtigt kan tage rummet i brug. Dette gør IKKE de andre vægmalinger giftige, de er bare lidt længere om at "dampe af".  I LADY Serien er findes der en kalkmaling til vægge. Lady Minerals, som giver det mest unikke look til dine vægge. Klakmaling til dig, der ønsker et rustik skjoldet look. Lady Minerals forhandles selvfølgelig af tapet-farve.dk.Skal du male en lejet bolig, hvor malingen til væg ikke skal holde i så mange år, eller er du typen der ofte skifter farve på børneværelset, så har vi gode vægmalinger i Jotaplast serien, som dækker dette behov og til altid billige priser. Er du i tvivl om hvilket produkt indenfor vægmaling du har behov for, så ring gerne til vores veluddannede personale på 8614 1588 og de vil hjælpe dig i dit valg af vægmaling, så du får det rigtige produkt til den rigtige pris. Vi samler på tilfredse kunder.
 • Allergivenlig maling
  SENS er en væg- og træmaling som er udarbejdet i samarbejde med Norges Astma- og allergiforbund. SENS er allergivenlig-, vandfortyndbar, opløsningsmiddelfri, akrylmaling til indendørs brug. SENS er et kombinationsprodukt, der kan anvendes til både træværk og glatte vægge. Produktet anvendes som mellem- og slutstrøg på underlag som fx træ, puds, beton, mdf, bygningsplader, tapet, væv og sandspartel. Er nem at påføre, dækker godt og er rengøringsvenlig.
 • Loftmaling
  Herunder finder du vores sortiment i loftmaling, samt spærrende grunder til lofter, der er skadet af røg, fugtskjolder eller andet der skal spærres inden påføring af slutmalingen. På tapet-farve.dk har vi loftmaling i to kvaliteter. Lady loft er top kvalitets maling til lofter af gips, puds og beton, den har en fantastisk dækkeevne og sprøjter minimalt når du maler loftet. Desuden er den refleksfri, så du undgår de grimme skygger fra penselstrøg og rullespor. Lady Sensitive loft er ligeledes loftmaling i højeste kvalitet og er derud over udviklet i samarbejde med det norske astma- og allergiforbund. Lady sensitive loftmaling afgiver de stoffer, der skal fordampe fra en maling, væsentlig hurtigere end traditionelle loftmalinger, så dette gavner dit indeklima og er udviklet til astmatikere og allergikere. Vil du have et lidt billigere produkt indenfor loftmaling, er det Jotaplast du skal købe. Kontakt os på 8614 1588 hvis du er i tvivl om hvilken maling du skal vælge til dit loft eller hvilket forarbejde dit loft kræver inden du påfører loftmalingen. Køb loftmaling i alle kvaliteter online på tapet-farve.dk fragtfrit ved køb over 1000,-
 • Døre og paneler
  I vores store sortiment af maling til indendørs træværk finder du et bredt udvalg af kvaliteter og glansgrader. Vi har selvfølgelig også alle de nødvendige grundmalinger, så du får et perfekt og holdbart slutresultat. Skal du male døre, paneler, karme, møbler, træ vægge, trapper ja alt indendørs træ så findes malingen her på tapet-farve.dk. Vi forhandler en af de nok mest kendte træmalinger Lady Supreme Finish, som er kendt for den utrolig gode evne til at flyde sammen og den stærke overflade. Husk altid at træmaling bliver ikke bedre end underlaget, så afvaskning og slibning er ALTID nødvendig og i nogle tilfælde bør du også bruge grundmaling. Husk vi er ikke længere væk end et opkald på 8614 1588 hvor vores special uddannede personale står klar med gode råd og vejledning i valget af maling til indendørs træværk.
 • Gulvmaling
  Skal du male trægulv eller betongulv så har vi de rigtige malinger til dette. Ønsker du flotte hvidmalede trægulve i din stue eller helblank gulvmaling til din trappe, så er du på den rette side. Vi har holdbare gulvmalinger fra Jotun på vandbasis til brug indendørs på træ- og betongulve, trapper og gelænder samt den ekstremt stærke Epoxy-gulvmaling Sigural, der primært bruges på gulve af beton i værksteder og garager. er du i tvivl om valg af produkt når du skal male gulv, så kontakt os på 8614 1588 og vores faguddannede personale står klar til at rådgive dig.
 • Møbler
  Herunder finder du maling til alle typer møbler både i træ og metal. Det er populært, at friske sine gamle møbler op, eller finde gode loppefund, der så får en kærlig hånd. På tapet-farve.dk har vi malinger til møbler i mange prisklasser og kvaliteter til dig, der er kreativ i indretningen af din bolig. Vi har blandt andet Vintage Paint, Kalkmaling til møbler fra Jeanne d´Arc. dette er en helmat kalkmaling, der nemt giver dine møbler et råt og rustik look.Husk også at vi sælger greb/knopper til at sætte prikken over i´et, når du har malet dit møbel. Det er også smart at kombinere træmaling og tapet på møbler, så de får et helt personligt præg. Er du i tvivl om valget af maling til møbler eller i fremgangsmåden, så kontakt os gerne.
 • Kalkmaling
  Giv dine møbler et  Vintage-look med Kalkmaling fra Schjerning. Art vintage kalkmaling kan bruges til dine møbler og er en nem måde, at skabe et slidt vintage-look på. Man starter med at male, en mørk farve som bundfarve. Derefter påfører man den lyse farve man gerne vil have på toppen. Når kalkmalingen er tør, sliber man hen over det hele med sandpapir, så den den mørke farve i bunden trækker frem. til sidst giver man den en voks, for at få en stærkere overflade. Voksen findes i neutral samt en antik, der giver et ekstra patineret vintage-look. Art Vintage er også spændende at kombinere med Krakelerings-maling, dette giver flotte slidte og antikke effekter. LADY Minerals er en kalkmaling specielt udviklet til større arealer, som vægge og lofter. Kalkmalingen giver et unikt kalkmat naturligt look, der ligner kalkede pudsede overflader. LADY Minerals er nemt at påføre og giver spændende muligheder, for at skabe dit helt personlige præg på dit hjem. LADY Minerals efterbehandles med LADY Minerals Sealer på udsatte overflader. Sealeren gør overfladen rengøringsvenlig og smudsafvisende.
 • Tavlelak
  tapet-farve.dk sælger tavlelak online og sender det direkte hjem til dig. Tavlelakken findes i 12 flotte, friske farver og er på vandbasis, så du slipper for lugten af skrappe opløsningsmidler, når du maler. Tavlemalingen er egnet til alle glatte sugende overflader, hvor du ønsker at lave en tavle, du kan skrive på. Tavlelak kan bruges på en skabslåge, dit gamle grimme køleskab, en dørplade eller på en plade du hænger op på væggen. Har du glasfilt på væggen, er det også en overflade du kan male med tavlemaling. Syltetøjsglas kan du også male en "etiket" på med tavlelak. Når tavlelakken er tør efter et par dage, kan du skrive på den med gammeldags tavle kridt eller de smarte Posca Chalk tush, som er en tush der ikke støver og smidter af, men som kan fjernes med en våd klud. Disse tush finder du også hos tapet-farve.dk. Køb tavlemaling på tapet-farve.dk og få det sendt direkte hjem til dig.
 • Vaskemidler
  Grundrens og vaskemidler før malearbejdet Som i det meste arbejde, er forarbejdet det vigtigste og altså også, når du skal male. På tapet-farve.dk har vi de nødvendige rengørings midler, der skal bruges, inden du kan komme i gang med malearbejdet. Grundrens Husvask fjerner alt fra fedt, sod, nikotin til sæberester, så du har en fedtfri overflade. Kraftvask er en ekstrem stærk og ætsende grundrens, der kan fjerne oliepletter, trafikfilm inden der skal males. Træ og murrens er en algefjerner til udvendig brug, når du skal fjerne grønne og sorte belægninger på udvendigt mur og træ. HUSK altid at vaske efter med vand uden vaskemidel i, så du fjerner skidtet, du lige har løsnet. Du bør også altid vaske af INDEN du sliber, da du ellers sliber skidt og fedt længere ind i overfladen.
 • Vintage Paint
  Vintage Paint er en serie af lækre produkter fra Jeanne dArc Living. Vintage Paint er en kalkmaling til blandt andet møbler og indeholder udelukkende 100% naturlige ingredienser. Vintage Paint hæfter på næsten alle overflader, dog bør blanke glatte overflader slibes let inden påføring. Vi anbefaler altid at du laver en test på et lille område, for at teste vedhæftning og eventuelle gennemslag fra tidligere behandlinger. Vintage Paint er en hel mat kalkmaling der giver et flot rustikt look.  Vintage Paint kollektionen indeholder desuden Antique Wax, som giver en slidstærk overflade samt det helt rigtige patinerede look. Vintage paint kan også kombineres med krakkelerings maling samt blandes indbyrdes i farverne, så mulighederne er mange. Bestil Vintage Paint og vi sender det direkte hjem til dig.

Varer sidevis

Varer sidevis