Fri fragt ved køb over 500 kr,-

Maling Udendørs

Der er 17 varer.

Online salg af kvalitets Træbeskyttelse og murmaling.  

Træbeskyttelse og murmaling er produkter der anvendes udendørs og har har to vigtige formål: Beskyttelse og forskønnelse. Gerne med lang holdbarhed, så du slipper for at male hver sommerferie.

Jotun har siden 1926 produceret og udviklet produkter - bl.a. træbeskyttelse (Demidekk)  og murmaling (Jotun Mur) , med disse egenskaber og kan  dermed give dig den til enhver tid bedste kvalitet,  når det drejer sig om udendørs maling. Vores træbeskyttelses serie hedder Demidekk. Er det facademaling du skal bruge, har vi Jotun Mur til forskellige typer af facader.

Det er vigtigt at du kommer rigtigt i gang med dit udendørs projekt, så du får den lange holdbarhed Jotuns produkter giver. Kontakt os derfor gerne inden du køber produkterne på tapet-farve.dk, hvis du er i tvivl om valget af træbeskyttelse og murmaling. Vores faguddannede personale står altid til rådighed på 8614 1588.

Køb træbeskyttelse og murmaling online på tapet-farve.dk og få malingen leveret direkte til din dør, så du kan handle lige når du har tid og lyst. Vi levere fragtfrit ved køb over 1000,- i hele Danmark HUSK også at læse brugsvejledningen på emballagen inden du går i gang. Træbeskyttelse og facademaling af høj kvalitet købes online på tapet-farve.dk

Underkategorier

 • Mur & Facade
  tapet-farve.dk sælger facademaling af højeste kvalitet og med lang holdbarhed fra Jotun. Skal du male dit vandskurrede eller pudsede hus, så har vi murmalingen der passer til det. Udendørs er der store krav til holdbarheden på maling og det udsættes for stor belastning af vejr og vind, så kvaliteten bør være god, når du vælger maling. Er du i tvivl ved valg af facade maling, har vi mere end 30 års erfaring indenfor alt, hvad der drejer sig om maling, så kontakt os gerne på 8614 1588, så hjælper vi dig rigtigt i gang.Kvalitets maling til udendørs mur og facade køber du på tapet-farve.dk til gode priser og dag til dag levering fragtfrit ved køb over 1000,-Dit hus, er det dyreste du ejer, og fortjener det bedste og rigtige, så køb facademaling hos os.
 • Træbeskyttelse
  Køb træbeskyttelse til dit udvendige træværk på tapet-farve.dk og du er sikker på maling af høj kvalitet. Vi levere træbeskyttelse direkte til din dør fragtfrit ved køb over 1000,- Det danske vejr sætter store krav til maling udendørs, så det bør du også. Køb Demidekk fra Jotun her på tapet-farve.dk og du får kvalitets produkter, der er udarbejdet så de passer til klimaet. Jotun har siden 1926 produceret og udviklet kvalitets produkter - bl.a. træbeskyttelse (Demidekk). Vores træbeskyttelses serie hedder Demidekk og findes i flere varianter. Er du i tvivl om dit valg af træbeskyttelse så kontakt vores special uddannede personale, som hjælper dig med gode råd og vejledning, inden du køber træbeskyttelse til dit hus.Det er vigtigt at du kommer rigtigt i gang med dit udendørs projekt, så du får den lange holdbarhed Jotuns produkter giver. HUSK også at læse brugsvejledningen på emballagen inden du går i gang. Træbeskyttelse af høj kvalitet købes online på tapet-farve.dk
 • Vinduer & Døre
  Skal du male vinduer udvendigt, er det vigtigt at vælge den rigtige maling og lave det rigtige og vigtige forarbejde, for ellers holder malingen ikke. Vinduer er ekstremt udsatte for regn og sol, så det sætter store krav til vinduesmalingen. Tapet-farve.dk forhandler kvalitets vinduesmaling Demidekk fra norske Jotun, det er en maling, der er specielt udviklet til vinduer og døre udvendigt. En vinduesmaling skal kunne hæfte på det meget glatte forarbejdede træ og holde til det danske vejr. Er du i tvivl om fremgangsmåden samt valg af vinduesmaling, så kontakt vores veluddannede personale på 8614 1588 og vi står klar med råd og vejledning. Udendørs vinduesmaling købes online på tapet-farve.dk og leveres fragtfrit ved køb over 1000,-
 • Behandlinger til Terrasse
  Træterrasser kræver vedligeholdelse og skal derfor have træolie. Der findes mange typer træ til terrasser og derfor også mange behandlings måder. tapet-farve.dk er specialister i behandling af træterrasser, så kontakt os gerne for råd og vejledning til netop din terrasse inden du går i gang med behandlingen.
 • Metal
  Her finder du maling til udendørs metal på både spraydåse og til sprøjte, rulle og pensel. Husk altid at rustbeskyttelse er vigtigt udendørs, ligesom lagtykkelsen er meget afgørende for malingens holdbarhed, når du maler metal udendørs.
 • Vaskemidler
  Forarbejdet er vigtigt også når du er udendørs. Tapet-farve.dk forhandler de nødvendige produkter til afvask og algefjerner, så du får det bedste resultat af dit arbejde. Grundrens (kraftvak) er især velegnet, når du skal fjerne trafikfilm på facaden, inden den skal males. Træ og murrens er en effektiv algefjerner, der fjerner misfarvninger fra alger både på træ og mur også selvom du ikke skal male bagefter. Køb vaskemidler og algefjerner på tapet-farve.dk og kom rigtigt i gang.