Der er 56 varer.

På tapet-farve.dk finder du et bredt udvalg af stuklister til dekoration af lofter og vægge. I vores sortiment er også stukrosetter til dekoration af lofter. Vi har stuk i flere prisklasser og kvaliteter.

Vi har de billige stuklister i Nomasyl og Axxent serierne, samt top kvalitets produkterne Arsyl og Luxxus. Rosetter til loftet findes også i flere prisklasser.

Bestil stuklister på tapet-farve.dk og få det leveret lige til døren. 

Underkategorier
 • Arstyl
  Arstyl stuklister i polystyren. Dette er et materiale, der giver stukken meget skarpe linier i profilerne. Materialet er hårdt og holdbart. Det er nemt at arbejde med og let at skære til.  
 • Nomastyl
  Nomastyl er stuklister og rosetter i polystyren, der er et blødt materiale. Nomastyl stuklister er et pris-billigt produkt der især egner sig som dekorationsliste mellem loft og væg
 • Orac Decor Axxent
  Orac Decor Axxent er et pris-billigt kvalitetsprodukt i stuklister. Listerne er lavet af polystyren, som er et let og blødt materiale. Dette gør stukken nem at skære til og sætte op.  Stukken leveres i længder af 2 meter og bør monteres med Orac DecoFix klæber. Samlinger i hjørner og ender limes med DecoFix FX210 for det perfekte resultat. Denne lim "svejser" samlingerne sammen, så de ikke revner. Efter fugning af samlinger samt eventuelle revner mellem stuklisten og væg/loft, bør listerne males over med loftmaling for det perfekte resultat.
 • Orac Decor Luxxus
  Orac Decor Luxxus er et kvalitets produkt med en hård og holdbar overflade. Listerne er lavet i polyuhrethan der giver flotte skarpe profiler og mange muligheder i mønstre. Stukken leveres i længder af 2 meter og bør monteres med Orac DecoFix klæber. Samlinger i hjørner og ender limes med DecoFix FX210 for det perfekte resultat. Denne lim "svejser" samlingerne sammen, så de ikke revner. Efter fugning af samlinger samt eventuelle revner mellem stuklisten og væg/loft, bør listerne males over med loftmaling for det perfekte resultat.
 • Rosetter
  Rosetter til loftet Flotte rosetter til at fuldende gipsloftet.
 • Klæber
  Klæber og fuge til opsætning af stuk.

Varer sidevis

Varer sidevis