Fri fragt ved køb over 500 kr,-

Værktøj

Der er 15 varer.

Det rigtige værktøj er det halve af arbejdet, så lad os hjælpe dig godt i gang med dit næste maleprojekt og godt på vej til det perfekte slutresultat.
Køb pensler, ruller, tape, afdækning med mere på tapet-farve.dk, så du ikke står og mangler det, når malingen kommer direkte til din dør. Et køb af pensler, ruller og andet værktøj kan også hæve dit køb, så det bliver fragt frit leveret hos dig! Fragtfrit ved køb over 1000,-
På tapet-farve.dk finder du primært værktøj fra Spekter, som er en af de førende på det skandinaviske marked indenfor kvalitets -pensler, -malerruller, -spartler m.m. Køb kvalitets værktøj på tapet-farve.dk, så kan du trygt gå i gang

Underkategorier

 • Pensler
  Køb kvalitets pensler på tapet-farve.dk Når du skal male, er det vigtigt at have værktøjet i orden og det er ærgerligt, at ødelægge en god maling, med en dårlig pensel der taber børsterne. tapet-farve.dk har et bredt udvalg af pensler, beskære puder, kanttrimmere, så der er en pensel til et hvert formål og til enhver type maling. Vores pensler er produceret af Spekter, der levere kvalitets pensler til såvel malere som private forbrugere. Er du i tvivl om valget af pensel, så kontakt vores faguddannede personale som står klar med penslen i hånden og fyldt med gode råd og vejledning i maleværktøj.
 • Ruller
  Køb maleruller på tapet-farve.dk Vi har et bredt sortiment af ruller, bakker, håndtag og rullespande, så du kan komme ordentlig i gang med det rigtige værktøj. På tapet-farve.dk har vi ruller i flere typer og kvaliteter, så de passer til vores malinger. Er du i tvivl om valget af maleruller til dit projekt, så kontakt gerne vores faguddannede personale, der står klar med gode råd og vejledning i valg af værktøj og påførings teknikker. Vores maleruller er fra Spekter, der producere kvalitets ruller til enhver maling og et hvert malearbejde. Det er ærgerligt at stå og mangle en rulle, når man skal til at male, så husk at bestille det med på tapet-farve.dk, når du alligevel bestiller maling her.
 • Diverse
  På tapet-farve.dk har vi alt, hvad du behøver, når du skal male. Lige fra start til slut. Der er afdæknings tape og plastik, så du ikke får maling på flader, hvor det ikke var meningen. Vi har afsæbnings børster, svampe og klude, så du kan få vasket godt af, inden du maler. Skulle uheldet være ude og du har fået maling på glasset, så har vi skraberen til at fjerne det med. Skal du have fjernet maling og lak fra træ eller beton, så har tapet-farve.dk kvalitets skrabejern, der gør arbejdet lettere for dig. Vi har selvfølgelig også værktøjet, der hjælper dig, når du skal fjerne tapet. Køb alt hvad du skal bruge til dit malearbejde på tapet-farve.dk, det er så ærgerligt at gå ned på udstyret.
 • Tilbehør
  På tapet-farve.dk har vi alt, hvad du behøver, når du skal male. Lige fra start til slut. Vi har billige rullesæt. Der er afdæknings tape og plastik, så du kan dække af og ikke får maling på flader, hvor det ikke var meningen. Vi har afsæbnings børster, svampe og klude, så du kan få vasket godt af, inden du maler, da forarbejdet jo er vigtigt. Skulle uheldet være ude og du har fået maling på glasset på dine vinduer, så har vi skraberen til at fjerne det med. Skal du have fjernet maling og lak fra træ eller beton, så har tapet-farve.dk kvalitets skrabejern, der gør arbejdet lettere for dig. Vi har selvfølgelig også værktøjet, der hjælper dig, når du skal fjerne tapet, samt teleskobstænger der gør malerarbejde i højden lettere. Køb alt hvad du skal bruge til dit malearbejde på tapet-farve.dk, det er så ærgerligt at gå ned på udstyret.
 • Slibemateriale
  På tapet-farve.dk har vi slibematerialer, så du kan lave et ordentligt forarbejde. Vi har diverse skrabejern til det lidt grovere og helt fint vandslibepapir til det helt fine slibearbejde. Skrabejern er fantastiske til at fjerne gammel lak og maling med, uden at du ødelægger underlaget. Når du skal slibe med håndkraft er en slibeklods uundværlig, så det kan du selvfølgelig også købe på tapet-farve.dk. Vi vil anbefale dig at købe nogle harpixklude, da de er fantastiske til at fjerne det sidste helt fine slibestøv, så du ikke får gryn i lak og maling. Har du en trægavl, træterrasse hvor malingen skaller af eller noget gråt og nedbrudt træ, så er stålkardesken fra Spekter et fantastisk værktøj, der gør overfladen klar til ny behandling uden at ødelægge træet, som en almindelig stålbørste jo ellers gør. Køb kvalitets slibematerialer på tapet-farve.dk og du er godt i gang.
 • Lim - Klister
  Køb lim, klæber og tapetklister på tapet-farve.dk Tapet-farve.dk har de nødvendige typer lim, du skal bruge, når du er i gang med et projekt i dit hjem. I vores sortiment er der diverse vævklæbere til miljøvæv, glasvæv og glasfilt samt non-woven klæber til de nye tapettyper. Lim, tapet-klister og klæber købes på tapet-farve.dk